Reactie plaatsen

Reacties

Kurt
4 maanden geleden

Beste,

Voor onze 10 maanden oude Airedale Jules zijn we op zoek naar een trimsalon😊Met welke termijn moeten we rekening houden om een afspraak te maken aub?Wij zijn van Roeselare.

Mvg,
Kurt Verstraete

Philip
9 maanden geleden

Al meer dan zeven jaar is onze Aussie Fanny trouwe klant bij Baasjes Mooiste. We hebben er graag de rit voor over want is niet dicht bij de deur. Aanrader.

Astrid
2 jaar geleden

Mijn hond is een Cavalier King Charles Spaniel en dus een "plukhondje". Ze is 7.5 jaar. Baasjes Mooiste is het 6e (!) trimsalon dat we proberen, intussen zitten we op 30km van onze woonplaats maar hebben het ervoor over! We zijn nu 3x geweest en zijn zeer tevreden. Het is het eerste trimsalon dat onze hond behandelt met respect voor de vacht. Niet meer scheren, scheef knippen of wat dan ook. Gevolg: een blinkende vacht, geen wol, minder haaruitval en geen schilferige huid meer. Daarbij een vriendelijke ontvangst. Ik kan dit salon iedereen aanbevelen.

Sabine Tytgat
2 jaar geleden

Bedankt om onze Duitse herder van 10 jaar zo mooi te trimmen, ons beestje was duidelijk op z'n gemak bij jullie op z'n gemak, een aanrader

Filip De Muynck
4 jaar geleden

Zoals elke maal is ons Gini, een dwergschnauzerke, bijzonder mooi en professioneel getrimd. Een aanbeveling waard!
Groeten Filip,Kristine en Gini.

Roland Verwilligen
6 jaar geleden

Twp heeft overal al mooie complimenten gekregen en wij ook. Bedankt om Twp zo mooi te maken.

Julie Holvoet
6 jaar geleden

Beste

Ik heb sinds vorige week een Cavalier King charles spaniel.
Hij is nu 2 maanden oud.

Ik vroeg mij af wanneer hij een eerste trimbeurt moet hebben. Welke behandeling is het best voor dit ras?
Het is mijn eerste hondje, vandaar deze vragen.

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten
Julie Holvoet

Nicole & Bernard
6 jaar geleden

Wij zijn heel tevreden hondenbaasjes : onze kleine pomeriaan Lilli is volledig naar onze wensen geknipt en getoiletteerd.
Dikke merci !!!!!

Smithd150
6 jaar geleden

Heya im for the first time here. I found this board and I find It really useful &amp it helped me out much. I hope to give something back and help others like you aided me. fgdcaeddeagkagek

els mertens
6 jaar geleden

Bij deze wil ik jullie van harte bedanken voor het super soigneren van onze honden ! Wij hebben er twee : ons Iza (kruising jack russell met teckel) en onze grootste hond Nelson (tervuurse herder) het bangste schaapje in huis is... Wij hebben nog poezen, paardje en geitenbok maar uiteindelijk wil ik gewoon zeggen dat hij zich "thuis" voelde... Deze mensen hebben echt een zuiver hart voor dieren. Zij gingen zelfs wandelen met Nelson omdat hij zich goed zou voelen ? Ik ga nu eindigen en kan alleen maar lof over hebben voor deze jonge mensen met het hart voor dieren op de juiste plaats. Bedankt, nu liggen ze "knock-out" na te genieten... Liefs en succes ermee.